fbpx
 

Vabim te na 3 – tedenski spletni program: Potovanje k sebi, ki bo trajal od 23. 5. – 13. 6. 2022

Program je bil izveden že marca in pripravljen z namero, da ti predstavim preproste korake do globljega čutenja in stika s seboj. V  maju ga bom ponovno izvedla, ker srčno verjamem v male korake, ki lahko ustvarijo večje spremembe v tvojem čutenju, delovanju in ustvarjanju jasnosti.

Danes se marsikdo med nami sooča s pomanjkanjem časa in volje, da bi naredil korak bližje k sebi, čeprav je to najbolj pomembna iztočnica iz katere delujemo in gradimo svoje odnose.

Potovati k sebi, vedno znova, vsak dan znova, je prvi korak h globljemu razumevanju vsega, kar se nam v življenju dogaja. Zadnja leta sem šla tudi sama čez mnoge procese in učenja. Življenje z več pozornosti me je premaknilo v globlje razumevanje in sprejemanje lastnih procesov, da sem lahko začela živeti z več poguma, ustvarjalnosti, sprejemanja in pretočnosti.

Da pridemo do te ravni je potrebna (vsakodnevna) praksa in v tem programu najdeš super iztočnice in orodja, da ozavestiš nekatera življenska področja in jih – v globljem stiku s seboj – začneš prebujati.

Čaka nas potovanje čez 3 pomembna življenjska področja, ki  jih bomo osvetlili na različne načine, z različnimi vajami, ki spodbujajo osebno rast..

Vključevali bomo sprostitvene prakse, telesno izražanje in gibanje, dihanje, čutenje, pisanje  z namenom intergacije.

V programu uporabim povezovanje vseh svojih izobraževanj in raziskovanj iz področja joge, somatike, obnovitvenih pristopov, kraniosakralne terapije ter osebne rasti.

Program je namenjen individulani izkušnji in ni terapevstko delo, ki ga jaz opravim namesto vas. Ne bi se niti rada postavljala v vlogo terapevta, ker to nisem. In tudi sama prav tako potujem, kot potuješ ti.

Torej, sami (oz. skupaj) raziskujemo z namenom, da najdemo opolnomočenost na nekaterih področjih našega življenja. Gre za (samo)reflektiven proces, ki zahteva nekaj pristne pozornosti in srčno namero za globlji vpogled in iskrenost.

Jaz postavim zgolj smernice in z njimi orodja, ki jih prakticiram in nadgrajujem že od svoje mladosti in so me v življenju podprla oz. me še vedno podpirajo na tistih področjih, ki še niso jasna oz. na področjih, kjer se še vedno učim, razrešujem in rastem (kar je neskončen proces).

Za udeležbo na programu ne potrebuješ nobenega predznanja. Le voljo, da boš teh nekaj 10 min dnevno čuječe posvetil/a sebi in svojim občutkom, ter se enkrat tedensko pridružil/a 60 min dolgi  praksi –  Potovanje v sprostitev.

MALI KORAKI, VELIKI PREMIKI 🙂

Kako poteka program?

Program poteka 3 tedne v spletni učilnici in ga lahko razdelimo na dva dela:

PRVI DEL predstavlja Potovanje v sprostitev, 60 min praksa, kjer bomo s posebno tehniko sprostili svoja telesa in odprli TEMO tedna, s katero se bomo na različne načine ukvarjali do prihodnjega tedna, ko nas čaka naslednja tema. Kaj je Potovanje v sprostitev si preberi tukaj.

DRUGI DEL predstavljajo krajše vaje v spletni učilnici, ki si jih časovno lahko prilagodiš po svoje. Umestiš jih v svoj časovni okvir, saj s programom ne želim  ustvarjati še dodatnega pritiska in novih ‘morašev’. Ko najdeš primeren trenutek in prostor, se za nekaj trenutkov umiri in posveti dnevni nalogi. Ta del sestavljajo tedenske vaje (telesne in dihalne), tedensko pisanje dnevnika in tedenski izziv na temo, s katero se tisti teden ukvarjamo in te vaje bom sproti nalagala v spletno učilnico.

Glavne teme bom predstavila tekom tečaja.

Poleg tega se bomo povezani tudi v zaprto FB skupino, da si bomo lažje v oporo in navdih, ter sproti razrešili določena vprašanja ali dileme, ki bodo nastale ob reševanju nalog. Smisel skupine je ustvariti podporno skupnost, kjer imamo varen prostor za izmenjavo vseh občutkov in misli v zvezi z individualnim delom ali bolj na splošno.

Program ti ne bo vzel veliko časa, nekaj 10 min na dan, bo pa stalno nekje v ozadju buden s teboj, tako da boš v utečeni rutini svojega življenja bolj zavesten/a in prisoten/a.  Ponudil  ti bo možnost za nove dnevne rutine, ki ti bodo pomagale do ravnovesja.

 

Vsebina programa

 • 3x Potovanje v sprostitev (na temo tedna), 60 min praksa
 • 3x pisanje dnevnika
 • 3x tedenske vaje
 • 3x tedenski izziv
 • podpora v zaprti FB skupini
 • + DARILO: posnetek 60 min obnovitvene vadbe

 

Za koga je primeren program?

Program je primeren zate, če:

 • se želiš globlje začutiti
 • se poglobiti vase
 • začutit svoje telo
 • si razjasniti nekatera vprašanja
 • osvetliti zaviralne vzorce
 • vzpostaviti nove dnevne rutine, ki pomagajo k vsakdanjemu ravnovesju
 • se umiriti
 • se globlje spočiti
 • napolniti baterije
 • ponuditi oporo svojemu telesu
 • poskrbeti zase in svoje občutke
 • se bolj sprejeti in pomiriti s svojim obstojem
 • se povezati s podobno mislečimi
 • si nabrati moči za konstruktivnejše delovanje z okolico

 

Cena programa

Predprijave  – do 18. 5. 2022. V tem času si lahko program pokloniš za:

59 €

Cena je zelo prijazna in dostopna. V program resnično verjamem tako kot verjamem v interdisciplinarnost. Povezovanje različnih področij in praks je vedno koristno, da se ne zataknemo v zgolj en vzorec temveč iz različnih smeri in perspektiv pogledamo in začutimo svoje življenje. Želela sem ga tudi narediti dostopnejšega čim večjemu številu ljudi, ki so pripravljeni delati na sebi, čeprav je njegova vrednost in količina vloženega dela vredna več.

Urnik in izvedba

Program bom izvedla ob najmanj 7 prijavah.

NYOGA

Prijaviš se tako, da izpolniš spodnji obrazec.

Zelo se veselim sodelovanja s teboj.


  SPLETNI PROGRAM - POTOVANJE K SEBI (predprijava do 18.5. - 59 €)