fbpx
 

Zdravo. Hvala ker si tukaj.

Sem Nike. Vaditeljica joge in raziskovalka zavestnega gibanja, dihalnih in meditativnih tehnik, somatike, poteka nosečnosti ter poporodnega obdobja. Hodim tudi v šolo kraniosakralne terapije. Zanimajo me enostavne tehnike, s katerimi se spoznavamo tako na telesni kot na duševni ravni, s čimer odpremo vrata izkušnjam tudi v vsakdanu.

V svojem osebnem življenju veliko časa posvetim svojima punčkama. Sta moji največji učiteljici in mi pomagata odkrivati moje mnoge ljube in neljube lastnosti.

Uživam v ustvarjanju, na vse mogoče načine. Rada šivam, izdelujem domačo kozmetiko in uživam v pripravi zdravih slaščic.

Zelo rada sem v naravi. V vseh letnih časih in vseh vremenskih pogojih. Všeč so mi dobre, družbeno odgovorne ideje. Za ta naš svet si želim, da bi zmogli med sabo najti veliko topline in svobodnih odnosov, da bi se znali povezovati, ter najti stik s sabo in z naravo. Za to si prizadevam vsak dan.

Z jogo sem se srečala že pri 16 letih. Bila je odlična protiutež moji divji mladosti in raziskovalnemu duhu. Od takrat dalje jo vadim in živim.

Moje vadbe so precej elementarne, a kljub vsemu prodorne za tiste, ki želijo najti stik s seboj. To pa ne pomeni, da nas kdaj ne čaka tudi kakšen telesni izziv :). V vadbo vključujem fizične položaje, ki jih spremlja zavedanja diha, ter elemente globokega sproščanja, meditacije.

Praksa, ki jo izvajamo s pozornostjo, potrpežljivostjo in ljubeznijo, nas nagradi z ravnovesjem v vsakdanjem delovanju. V to sem prepričana iz lastnih izkušenj.

Če se vidiš v takšnem pristopu k praksi joge, te srčno povabim, da se mi pridružiš na eni izmed vadb.