fbpx
 

VADBA ZA NOSEČNICE V ŽIVO

Poleg spletnega programa BITJE V TEBI, lahko obiskuješ tudi vodene vadbe v živo. Skupine so majhne, vadba pa poteka v večernem času.

 

TERMINA:

TOREK, ob 19.15 uri

SREDA, ob 19.15 uri

 

Vadbo lahko obiskuješ v živo, ob predhodnem dogovoru je na voljo tudi zoom srečanje, če tisti dan ne utegneš biti z nami.

Vadbo za nosečnice vodim na zelo spontan način, saj ste ženske, različno noseče in z različnimi vtisi dneva. Bolj kot naravnanost na klasično obliko vadbe je z moje strani bistveno to, da najdemo več globljega stika v svojih telesih, da najdemo več prostornosti in lahkotnosti in da vedno upoštevamo najšibkejši člen naše skupine 🙂

 

Po potrebi priporočim tudi kraniosakralno terapijo, ki v nosečnosti pomaga pri sprostitvi napetosti okrog trebuha in medenice, pomaga pa tudi pri boljšem limfnem pretoku in pripravi na porod.

Cena 10 obiskov je 110 EUR

Cena kraniosakralne terapije je 45 EUR

 

PRIPRAVA NA POROD S PARTNERJEM

S partnerjem se mi lahko pridružita tudi na pripravi na porod. Gre za prijetno druženje, kjer se pogovorimo o porodu, o porodnih položajih, o dihanju in temu kakšna sploh je vloga partnerja pri porodu. Namen snidenja je predvsem mentalna priprava na izziv, ki vaju čaka, da bosta šla skozi izkušnjo bolj zasidrana v svoji moči. Manj poudarka dajemo anatomskim značilnostim poroda, več pa praktičnemu izvajanju vaj, protibolečinskim pritiskom, dihalnim vajam in čuječnosti.

Na srečanju nismo vezani na čas temveč na to, da se naše snidenje v miru zaključi in da oba odneseta največ, kar lahko.

Prispevek za skupno srečanje za oba je 50 EUR.