fbpx
 

PREDAVANJE O ČLOVEŠKEM DIZAJNU, KI GA VODI KIERAN GARVEY

V četrtek, 9.11., ob 18.00 uri, bo v našem svetem prostoru potekalo zanimivo predavanje o Človeškem dizajnu (ang. Human Design), ki jo v angleščini vodi priznani Kieran Garvey. Zadnjih šest let se predano posveča raziskovanju človeškega potenciala in mnogo ljudem pomaga razumeti njihovo lastno naravo ter naravo njihovih najbližjih, kar posledično vpliva na bolj sprejemajoče in ljubeče odnose.

Najino poznanstvo sega že več kot desetletje nazaj in na tej točki sva oba začutila, da bi se zopet povezala in ustvarila dogodek, ki lahko ljudi opolnomoči ter usmeri bližje k sebi.

 

Kaj sploh je Human Design?

Lahko ga razumemo kot naš lastni izvorni načrt. Je zemljevid nazaj k sebi. Gre za sistem, ki združuje starodavne in moderne znanosti ter omogoča globoko razumevanje telesno-energijskega sistema človeka. Ponudi nam uvide o tem kdo smo in kdo nismo. Ponudi nam metode kako bolj sproščeno slediti poti naše izvorne narave. Širi nas v zavesti, da lahko bolj svobodno stopamo po svoji poti, ne po poti, ki nam je določena od zunaj. Poda nam sliko naših darov in – kar je najbolj dragoceno – poda smernice, kje v življenju nam po nepotrebnem odteka energija samo zato, ker nismo v poravnavi s svojo izvorno naravo.

Kieran ima tudi edinstven pristop. I love it. Na zelo preprost način, te v hipu popelje globlje k sebi saj uporablja polno zanimivih zgodovinskih in osebnih primerov ter humornih zgodb, da se uvidi lažje zasidrajo v nas že tokom predavanja.

Za koga je predavanje primerno?

Predavanje je primerno za vsakogar, ki si želi izvedeti več o svoji izvorni naravi zato, da lažje poišče lastno pot v življenju. Razumevanje svojega dizajna ti pomaga spoznati sebe v celoti, tudi na celični ravni. Če testi osebnosti in astrologije ponudijo vpogled v tvojo psiho in v to kakšne lastnosti imaš kot človek, gre človeški dizajn še korak bližje k izvoru. Poznavanje samega sebe na tej ravni lahko globoko zdravi.

Poleg tega nam pomaga sprejemati in ljubiti sebe v svoji izvorni naravi ter sprejemati in ljubiti druge v njihovi izvorni naravi. Tako začnemo tudi ceniti različnost med nami, brez, da bi se je bali.

Za to predavanje ne potrebuješ predhodnega znanja. Kieran nam bo pojasnil iz kje Človeški dizajn izvira, katere znanosti uporablja in ostale koristne informacije, ki nam bodo pomagale v nadaljnjih korakih našega vsakdanjega življenja.

Predal bo polno modrosti.

 

Kaj potrebuješ s seboj?

Za izračun tvojega dizajna imej pri roki svoj rojstni dan, čas (ura + minuta) in lokacijo.

Prineseš lahko svojo beležko in pisalo.

 

TRAJANJE DOGODKA IN CENA

Sam dogodek bo trajal 60 minut, 30 minut po dogodku bo prostor odprt za vsa vprašanja in odgovore.

Datum: Četrtek, 9. November | Čas: 18:00

Trajanje: 90 minut | Cena: 25 €

nyoga