fbpx
 

SKOZI ZGODBE V SRCE

“Vabim te na posvečen čas, v prostor zgodb, povezovanja in navdiha, kjer bomo z različnimi sopotnicami in sopotniki skozi pogovore tkali niti o globljih vedenjih, praksah in modrostih Življenja..

Naj te vsak trenutek poslušanja pogovorov vrača v Srce, tam je namreč najgloblji spomin naše resnične narave, ki vedno znova vzpostavlja stik z notranjo močjo in povezanostjo z Vsemi in Vsem. 

Projekt sem pripravila v želji po predaji vsebin, ki nas širijo v zavesti ter postavljajo nove temelje za Življenje – temelje Nove Zemlje.

Z  ljubeznijo,”

Nike

Ta projekt je postopoma nastajal v mojih sanjah…

Čeprav še nisem imela vseh odgovorov v kakšni obliki se bo zgodil in s kom ga bom izpeljala, je bil močan klic od znotraj. Najprej kot klic do lastne osvoboditve pred strahom odpreti se življenju, ki so ga spremljali občutki majhnosti, nezadostnosti in utišanosti… Ko sem enkrat končno uspela zbrati pogum in spoznala, da je varno delovati iz svojega prostora in vedenja (že zdaj z vsem, kar sem) sem se povsem sprostila v tok ustvarjanja, ki se cel čas nadgrajuje in prizemljuje v obliki krasnih pogovorov za Življenje.

Po drugi strani pa je bil to sočasno klic narave moje duše, ki je vedno rada odpirala nove prostore navdiha, kjerkoli se je pojavila. Sploh zadnje leto sem spoznala, kam mi je v preteklosti odteklo največ energije in dobila sem več jasnosti, kam jo bom v prihodnje usmerjala. V trenutnem obdobju čutim veliko moč znotraj sebe, ki se je skozi leta samospoznavanja potihem krepila in začutila sem vrednost tega, kako pomembno je odpirati prostore za bolj avtentično Življenje, kjer lahko pride do prenosa podpornih energij bodisi skozi pogovore, besede bodisi skozi izkustva in prakse. In pričujoči projekt uporablja transmisijo besed.

Ko sem se uskladila s svojo srčno namero se mi je začelo jasniti. Želim si soustvarjati, želim si povezovati, želim si prizemljiti vsa dolgoletna spoznanja s sopotniki in sopotnicami, ki so prek sanj ali meditacij prikazovali.

Tako so se zgodili prvi posnetki, z ženskami, ki jih globoko cenim in občudujem. Sprva nisem imela pojma kako bom pogovore uporabila, a z vsakim snidenjem teh dragih duš je bilo več jasnosti in izoblikovala se je podoba tega projekta in tudi prva serija ZGODBMoč je v meni. Prva serija zato, ker me sanje cel čas vodijo k novim zgodbam in tematikam tako, da sem vzela ta projekt kot razvijajoči se proces, ki se bo nadgrajeval dokler bom čutila, da prihaja iz srčne namere in je v doprinos širši skupnosti.

 

KDO BO Z MANO V PRVI SERIJI – MOČ JE V MENI?

KDAJ SI BO MOGOČE OGLEDATI POSNETKE?

Posnetki bodo na voljo na ogled od srede 22. maja do ponedeljka 27. maja. V tem terminu bodo dostopni povsem brezplačno, z neomejeno možnostjo ogledov. Po 27. maju do posnetkov ne bo več mogoče dostopati.

Pogoj za ogled posnetkov je oddaja tvoje prijave prek spodnjega obrazca. Ob prijavi te bo v poštnem predalu čakalo avtomatizirano sporočilo z nadaljnimi koraki.

22. maja zjutraj ti bom v ločenem elektronskem sporočilu posredovala povezavo dostopne strani in geslo.

Z njima boš lahko dostopal/a do vseh devetih pogovorov, v obliki video posnetka.

Hvala za prijavo. Uživaj v zgodbah.

Želim dostopati do video vsebine

KJE SE MI LAHKO ŠE PRIKLJUČIŠ?

Za namen širše povezanosti in spodbudne komunikacije (tokom projketa in tudi kasneje) sem odpla prostor v zasebni FB skupini OD SRCA DO SRCA.

 

Dostop do zasebne skupine najdeš TUKAJ (klik)

Skupina je namenjena:

– širjenju skupnosti, ki opolnomoča in gradi globljo vez z Življenjem.

– neposrednim objavam projekta Skozi zgodbe v srce

– komunikaciji o spodbudnih temah življenja

– objavam mojega širšega dela in organizacije dogodkov

– objavam teme meseca

– posnetkom v živo, kadar bo skozi srce zapihal navdih

Prijava v zasebno FB skupino ni pogoj za ogled posnetkov pri projektu Skozi zgodbe v srce. Iz skupine se lahko kadarkoli odjaviš v kolikor čutiš, da ti ne služi več.