fbpx
 

OBRED POSVETITVE TVOJE NOSEČNOSTI: BITJE V TEBI

Izvedba tega obreda me kliče že leta. Dolgo nisem čutila dovolj moči in poguma, da bi ga prizemljila. Zdaj čutim pravi čas, ko lahko uporabim vsa vedenja, izkušnje in orodja v skupini žensk, ki so v pričakovanju.

To je tako sveto obdobje.

Čas, ko bi mogle ženske samo BITI.

Globoko povezane s svojim telesno – energijskim sistemom, ki nežno vodi k notranji modrosti.

Ženske v nosečnosti globlje in jasneje čutimo.

Pri svoji dolgoletni praksi dela z nosečnicami in po lastnih izkušnjah opažam, da se kot nosečnice pogosto soočamo z (zunanjimi in lastnimi) pritiski in ne užijemo te svetosti, ki nosečnost je. Zaradi pritiskov in pretirane medikalizacije pogosto povozimo svojo intuicijo in in klic naravnega reda.

Ta obred ni povabilo v to kaj vse še moraš v nosečnosti izmojstriti. Kar boš našla tu ni v obliki predavanja, učenja, napotkov, šolanja. Je povabilo k počitku. Je povabilo k temu, da lahko počastiš zgolj to, da si. Da počastiš sebe kot dajalko novega življenja. Da si dovoliš biti v svojem stanju sproščena, ne glede na okolico. Da lahko s prostimi pljuči dihaš svojo novo vlogo in v vsa tvoja spreminjajoča se telesa.

Vabim te v ženski krog. V podporni krog, kjer bomo s posebnim obredom podprle svetost nosečnosti in materinstva, ki je pred vami. Skupaj. Druga drugo bomo držale za roko, druga drugi bomo držale prostor.

 

Kaj vključuje dogodek Bitje v tebi?

Dogodek bo dokončno strukturiran na licu mesta, ko bom začutila kaj skupina najbolj potrebuje.

V najbolj grobem bo sestavljen iz treh dopolnjujočih se delov, ki se bodo prelivali. Skupaj bomo okvirno 90 min.

  • En del obreda bo voden skozi zavestno dihanje, intuitivno gibanje ter globoko sproščanje z mističnim potovanjem zato, da odpremo svoja telesa in se povežemo z globljim čutenjem.
  • Drugi del bomo soustvarile skupaj. V tišini. V nežnosti. V čutnosti. V čaščenju. Z dotikom. Zaprtih oči.
  • Tretji del bo namenjen odprtemu prostoru za izmenjavo izkušnje ter postavitvi skupne in tvoje lastne srčne namere.

 

Čeprav namen obreda ni neposredno učenje, verjamem, da se bo med dogodkom zgodil spontan prenos informacij, ki te bodo podprle na tvoji nadaljnji poti nosečnosti, poroda, materinstva, ženskosti.

 

CENA IN ČASOVNICA

Trajanje je odvisno od procesa, v okviru 90 min.

Prispevek za udeležbo na dogodku je 38 EUR.