fbpx
 

SREČANJE NA 4 OČI

Je spodbuda k ‘samozdravljenju’.

Moja vloga v tem procesu je, da ti držim prostor, da lahko na različne načine ozaveščava ovire ali negujeva tvoje telo. Moj vloga ni terapevtska, v klasičnem smislu. Bog ne daj :-).

Se pa na najinem srečanju lahko veliko stvari transmitira v obliki razširitve pogleda na življenje in delovanje in od tu dobiš tudi orodja za samostojno delo. Proces samozdravljenja je delo. In bolj smo se sposobni predati v to delo, globlje učinke spremljamo na vseh nivojih svojega življenja.

Podpiram te z metodami, s katerimi sem sama vklopila proces samozdravljenja in jih redno uporabljam v vsakdanjem delovanju in uravnovešanju.

Srečanje na štiri oči zajema zajema več možnosti. Lahko se odločiš za eno možnost, lahko pa sodelujeva tudi hibridno, kar pomeni, da ubirava različne pristope k ‘samozdravljenju.’

1. možnost je energijsko – dihalno – gibalna seansa prilagojena tvojemu telesu in značaju. Tu postaviva strukturo vaj, ki jo lahko samodejno izvajaš naprej.

2. možnost je prijava na individualno seanso kraniosakralne terapije, s katero spodbudiva naravni odziv ravnovesja v tvojem telesu.

3. možnost je izkustvene narave, ki sprva poteka skozi pogovor in nato v nadaljnjo integracijo prek globokega telesnega procesa, pri katerem uporabljava dihanje, intuitivni gib in glas.

 

Če te pokliče takšno delo z menoj, mi pošlji elektronsko sporočilo, da ti predam več informacij. 🙂

    Imaš vprašanje?

    Če te zanima karkoli glede individulanega programa, mi vprašanje zastavi preko obrazca.

    Lahko mi seveda tudi pišeš na  e-mail.

    .

    nike@nyoga.si